Akseli

Vihollinen numero 1 on nälkä! Sitä ei pysty voittamaan syömällä sokeria. Kylläisyys on saatava luonnollisesti aikaan.

Ostoslista: 20% burger naudanliha, kananmunia, ghee/voi, merisuola.

Akselin Protokolla:

06:00 herätys, wc, kehon punnitus

07:00 5dl vettä + ripaus suolaa

08:30 kahvi/tee mustana

10:00 5dl vettä + ripaus suolaa

11:00 Jauhelihaa 20% + kananmunia + juustoa kunnes kylläinen

14:00 kahvi/vesi/tee

17:00 kahvi/vesi/tee

18:00 jauhelihaa 20% + kananmunia kunnes kylläinen

20:00 paasto alkaa

Vesi juodaan aterioiden välissä. Syö todella hitaasti, jotta signaali vatsasta ehtii aivoihin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Hyvä vs huono:

Huono aamupala = puuro ja leipä VS. Hyvä aamupala = munakas ja lihaa

Ensinmainittu on pelkkää sokeria. Seuraa raju verensokeripiikki ja nälkäkiukku heti perään. Insuliini työntää kaiken rasvaksi.

Jälkimmäinen on täydellinen tapa aloittaa päivä.  Runsaasti ravinteita ja energiaa. Verensokeri ei heittele. Keho pääsee purkamaan rasvakudosta.

Akseli sanoo heippa näille:

Nämä poistetaan ruokavaliosta heti:

  • kasviöljyt & margariini
  • einekset
  • sokeri
  • gluteeni ja jyvät
  • alkoholi
  • prosessoitu (maito, jogurtit, kalapuikot, nakit, lasagne, riisipiirakat…)

Näitä vähennetään huomattavasti:

  • hedelmät/marjat
  • vihannekset/kasvikset
  • kuitu

Näitä saat syödä JOS haluat: tomaatti, sipuli, kurkku, paprika, avocado, parsa, kukkakaali, sienet, punajuuri, kurpitsa ja vihreät pavut.

Markun mallipäivä:

Minun aamupala, lounas ja päivällinen yhtä aikaa. Syön 600-700g pihviä kerran päivässä ja olen kylläinen. Tällä voi mennä päivä tai kaksikin ilman nälkää.

Paistan pihvit pienessä määrässä naudan rasvaa. Valurautapannulla tulee paras pinta. Avotulella paistettuna vielä herkullisempi.

Naudan pihvissä järjetön määrä proteiinia, rasvaa ja ravinteita. Kone suorastaan hyrrää, testosteroni virtaa ja rasva palaa silmissä. Olo kuin supermiehellä.

Tämä on evoluution mukaista ruokaa.

Kananmunat ja raakamaito

Kananmunia syön 4-6kpl päivässä, jos on nälkä.

Haen kananmunat suoraan tuottajalta, joka EI käytä soijaa niiden ruokkimiseksi. Kanat ovat ulkona ja syövät toukkia maasta kuten niiden kuuluisi. Kananmunien laatu on tällöin super verrattuna tehotuotettuihin. Tässä alussa minulle kelpaa myös jos syöt markettien kananmunia.

Taustalla näkyvässä tonkassa on tinkimaitoa 20 litraa, eli sitä mikää tulee lehmästä ulos luonnollisesti. Ei sitä prosessoitua roskaa, mitä löydät marketeista. Haen maidon suoraan maitotilalta. Tinkimaidossa on kaikki maidon vitamiinit ja ravinteet mukana. Järjettömän herkullista kylmänä. Ainoa oikea ja luonnollinen anabolinen juoma kuntosalille.

Juon maitoa joskus janoon ja käytän treenien aikana tuomaan anaboliaa.

Naudan rasva

Haen suoraan paikalliselta teurastajalta naudan rasvaa. Ne myy sitä järjettömän edullisesti ulos, koska kukaan muu ei halua sitä. Ostan 5kg kerralla ja uunissa duunaan tästä paistorasvan itselleni.

Naudan rasva on ylivoimainen rasva kaikkeen kokkailuun. Se on myös stabiili korkeassa lämpötilassa. 100% luonnollista ja sitä mitä kehomme haluaa.

Oikea superfood

Missään muussa ei ole niin paljon vitamiineja ja mineraaleja kuin lihassa. Kasvipohjaiset eivät pääse yksikään edes lähelle. Ja nämä ovat kaikki biohajoavassa muodossa lihassa, eli keho saa ne heti käyttöönsä.

Täydellinen ruoka ihmiselle ovat naudan liha ja kananmunat. Saat niistä kaikki mahdolliset vitamiinit, rakennusaineet ja mineraalit. Jos syöt joskus vielä sisäelimiä, nostat kaiken potenssiin kaksi.

Syö joka päivä näitä ja kukoistat.

Muista tämä

Kun syöt tällä tavoin, sinusta tulee pysäyttämätön. Motivoitunut. Fokus tavoitteessa. Hengität testosteronia.

Mutta. Samalla sinusta tulee suomalaisen yhteiskunnan hylkiö. Sinua pelätään koska syöt niin ”oudosti”. Ihmiset luulevat että sokeri, leipä, Mäkkärimättö ja joku helvetin mokkafrappicappuchino kahvilasta ovat terveellistä ja normaalia. Totuus ei voisi olla kauempana.

Yhteiskunta alkaa pelkäämään sinua koska sinulle ei voi myydä enää lääkkeitä, etkä seuraa lampaan lailla johtajia. Ne haluavat sinun olevan sairas, heikko, alistuva, sokerikoukussa ja riippuvainen lääkkeistä. Sen takia ravintosuositukset ovat mitä ne ovat. Sokeriteollisuuden määrittelemä. Nestlen ja Coca-Colan omistajia istuu eri maiden hallituksissa päättämässä ravintosuosituksista. Sen takia tähän ei tule koskaan muutosta.

Väitän että vuonna 2050 Suomessa hoikka ja metabolisesti terve ihminen on vähemmistö. Friikki. Nähtävyys.