tarinani lyhyesti

Melkein 20 vuotta sitten sytytin majakan korkealle mäen päälle antamaan merkin erilaisesta tiestä ja välittämään viestin samanhenkisille, etteivät he ole yksin.

Gymsoron ja valmennukseni lähtöaskeleet otettiin Lohjalla kesällä 2007. Tarjosin valtavirrasta poikkeavaa fyysistä ja henkistä valmennusta niille, jotka olivat valmiita hyppäämään suoraan altaan syvään päähän.

Vuodet vierivät ja huomasin viimeisten vuosien aikana kiinnostukseni siirtyvän enemmän evoluutiomme mukaiseen elämäntapaan. Olin 2020 vielä melkein kokonaan vegaani. Tutkiessani syytä heikkoon testosteroniini, törmäsin jotain mitä kutsuttiin ”karnivoriksi”.

Vaihdoin ravintoni vegaanista eläinpohjaiseksi ja huomasin välittömästi eron. Kehoni ja hormonit heräsivät jälleen henkiin. Ymmärsin kuinka tärkeää on syödä meille ihmisille oikealla tavalla ja kuinka pielessä yleiset ravintosuositukset voivat vain olla.

Myös korona opetti näkemään kuinka huonossa kunnossa suomalaiset ovat ja kuinka kädettömiä viralliset ”asiantuntijat” ovatkaan.

Kuntosalimme suljettiin ja viereisessä kiinteistössä Hesburger sekä ALKO myivät tuotteitaan enemmän kuin koskaan. Tämä viimeistään avasi silmäni ”asiantuntijoiden” touhuille.

Näen enemmän ja enemmän fyysisesti heikkoja sekä sairaita ihmisiä. Ylipaino on kaikkialla, sairausten määrä on kasvanut rajusti, ihmiset syövät enemmän lääkkeitä kuin koskaan.

haamu menneisyydestä

Tulen hyvin erilaisesta lähtökohdasta kuin muut. Edustan sairaanloista ylipainoa. Pudotin 65 kiloa painoa pois ja muutin elämäni.

Olen aina valmentanut asiakkaitani esimerkin avulla. Teen juuri sitä mistä saarnaan. Johdan suoraan eturintamalta taistelua sairauksia ja ylipainoa vastaan. En koskaan vaadia asiakkailtani sellaista, mitä en ole itse valmis tekemään.

minun missioni

2024 missioni on selvä.

Sitoudun opastamaan ihmisiä eläinpohjaisessa ravinnossa. Uskon pystyväni muuttamaan ihmisten kohtaloita tuomalla esiin evoluution mukaista syömistä ja valmentamalla myös liikettä.

Gymsoro on minun henkilökohtainen äänitorvi, jonka toivon tavoittavan mahdollisimman monta ihmistä, jotka kärsivät kroonisista sairauksista sekä ylipainosta.

Tulen toimimaan viestintuojana tavalliselle suomalaiselle. Tuon viestin toisesta tiestä virallisten tahojen ulkopuolelta, joka poistaa syyt sairaudelle  sekä ylipainolle. Jätän ahneuden, pelottelun ja likaisen pelin virallisille toimijoille, minun missioni on parantaa, auttaa ja kouluttaa.

Ystävällisin terveisin,

Markku Sorosuo | markku(at)ruokatauko.fi

Valmentaja | Yrittäjä