gymsoro

ketä olemme

tietoa meistä

Jokaisella tarinalla on alkupisteensä ja jokaisella tarinalla on myös juonen kaari kerrottavana. Meidän tarinamme alkupiste on yli 15 vuoden takana, jolloin Lohjalla peiliin tuijotti vajaa 150 kiloinen ihmisraunio. Siitä tuijotuksesta leimahti liekki, joka synnytti valmentajan ja alkuperäisen Gymsoron. 15 vuoden aikana olemme valmentaneet henkilökohtaisesti satoja ihmisiä, perustaneet parikin CrossFit-salia, perustaneet voimavalmennuskeskuksen, bootcampkeskuksen, verkkovalmennuksia sekä monia muita.

haamu menneisyydestä

Tulemme hyvin erilaisesta lähtökohdasta kuin kukaan muu. Edustimme edelllisessä elämässä sairaanloista ylipainoa ja todellista rapakuntoa. Emme saaneet kenkiä jalkaan, 50 metrin kävely oli jo suoritus ja itsetuntomme oli nolla. Mutta kun kipu kasvaa riittävän suureksi, jossain kohtaa se riittää ja kohtalo muuttuu. Elämämme Tehtäväksi muodostui muiden auttaminen oman esimerkimme avulla. Tehtävämme alkoi kesällä 2007.

markku 2020 vs 2021

2020 sekä 2021 opimme valtavasti uutta ja testasimme Gymsoron ohjelmointia. Opimme miten hyvin keho ja mieli reagoivat eri ärsykkeisiin. Tästä muodostui nykyaikainen, kausipainotteinen ja nousujohteinen ohjelmointimme joka todistetusti toimi paremmin kuin mikään muu aikaisemmin.

Olemme aina testanneet kaiken ensin itseemme, jotta voimme seistä sanojemme takana rehellisesti. 2022 ohjelmointimme avulla saavutetaan eliittitason suorituskyky kaikilla mittareilla katsottuna. Ne ketkä panostavat myös ravintoonsa, näkevät muutoksen peilikuvassaan sekä hyvinvoinnissaan.