gymsoro

ohjelmointi

battle

Battleohjelmaa suoritetaan ohjatusti kolme kertaa viikossa ja tähän päälle tulevat muut ohjelmaan liittyvät protokollat. Treeniajat ovat seuraavat: maanantaisin klo 18:00-19:00 tai 20:00-21:00. Keskiviikkoisin 18:00-19:00 tai 20:00-21:00. Perjantaisin klo 18:30-19:30. Lauantaisin klo 16:00-17:00.

battle lyhyesti

Battlen tehtävänä on luoda erittäin kovakuntoinen, sitkeä ja vahva henkilö taistelukentälle. Treeniohjelmointi perustuu La Sierran alkuperäiseen sotilaiden kunto-ohjelmaan, joka on räätälöity Gymsoron tarpeisiin. Ohjelma harjoittaa mieltä yhtä paljon kuin kehoa. Ohjelmoinnin teho testattiin 2020 – 2021 pienryhmässä ja siitä saadut kokemukset loivat nykyisen rungon.

sitkeä taistelija

Battle luo optimaalisen voiman suhteessa kehonpainoon. Harjoittelijan pitää pystyä siirtämään kehoaan pitkiäkin matkoja nopeasti sekä väsymättä (lue: poistuminen hot zonelta).

Battle on volyymiä ja kalisteniikkaa nousujohteisella kuormituksella elämän todella haastaviin tilanteisiin. Taistelijan palautuminen ja ravinto pitää olla samalla tasolla ohjelman kanssa. Ohjelmassa on yli 20 tasokoetta La Sierran inspiroimana, joiden avulla määritellään iskukyky ja seurataan kehitystä.

ohjelmoinnista

Taistelija on tasaisin väliajoin  ”tehtäväkomennuksella”, jolloin volyymi on todella suurta. Myös muut päivät sisältävät paljon volyymiä.

Taistelija rakennetaan toistojen avulla sitkeäksi koneeksi, joka ei hyydy missään fyysisessä tilanteessa ja on vahva mieleltään. Ohjelmointi räätälöidään erittäin haastavaksi, mutta reiluksi. Tekemällä töitä, taistelija oppii lisää itsestään ja saa tehtävät tehdyksi.

Ohjelmasta saa vuosiksi todella mielenkiintoista tekemistä. Katso alta mallipäivä, joka voisi olla sinun yksi treenipäiväsi.

mallipäivä

Lämmittely 1

50s hölkkä + 10s sprinttiä x 10 kierrosta

Lämmittely 2

10min liikkuvuusflow 

Taito

EMOM sotilasburpeen tekniikkaoptimointi

Voima

Työntöveto 5×5 vko8

Kunto

La Sierra – kuntorutiini (32min) voimaversio

(sisältää punnerruksia, tuulimyllyjä, jännehyppyjä yms)

Jäähy

6min vatsakomblex (keskivartalon kunto- ja voimatreeni amrappina)

Kesto:

4 viikkoa

(suositus 12 viikkoa)

Ilmaiset extrat:

kävelyprotokolla

Hinta:

149€ / kk

Yhteydet:

markku(at)ruokatauko.fi