gymsoro

ohjelmointi

operaattori

Operaattoriohjelmaa suoritetaan ohjatusti kolme kertaa viikossa ja tähän päälle tulevat muut ohjelmaan liittyvät protokollat. Treeniajat ovat seuraavat: maanantaisin klo 18:00-19:00 tai 20:00-21:00. Keskiviikkoisin 18:00-19:00 tai 20:00-21:00. Perjantaisin klo 18:30-19:30. Lauantaisin klo 16:00-17:00.

operaattori lyhyesti

Ohjelma on suunniteltu ensihoitajille, sairaanhoitajille, lähihoitajille sekä viranomaisille jotka tarvitsevat työnsä puolesta voimaa ja kuntoa ulkopuolisen kuorman (lue: ihmisten) siirtelyssä. Tämä ohjelma keskittyy keskivartaloon, selkään ja käsiin. Tehtävänannossa taistelija saa selkeät aloitus- ja lopetuspisteet, joiden ympärille koko ohjelma räätälöidään henkilökohtaisesti. Tämän ohjelman avulla saavutetaan vahva keskivartalo.

vatsaa ja spp

Operaattorissa pääasiallinen työ tehdään vatsalihaksilla. Vahvan keskivartalon avulla taistelija pystyy tuottamaan vääntö- ja nostovoimaa hankalistakin asennoista ja hän tekee sen turvallisesti.  Vaikka pääpaino on keskivartalo, selkä ja kädet, myös jalkoja tehdään kunto-ohjelmoinnissa nousujohteisesti. 

Operaattori on SPP (specialized physical prepardeness, lajinomainen suorituskyky) ohjelmointia ja luo harjoittelijastaan vahvan kenttäpelaajan esimerkiksi ambulanssiin tai paloasemalle.

ohjelmoinnista

Treeneissä tulet tekemään liikkeitä, jotka kehittävät keskivartaloasi jokaisesta suunnasta sekä erittäin monipuolisesti. Ohjelmointi simuloi tosielämän tilanteita ja vahvistaa sinut niitä varten. Nostat painavia asioita tehokkaasti sekä turvallisesti, siirrät niitä paikasta toiseen ripeästi.

Operaattorin aikana kehonhallintasi, kuntosi ja voimasi nousevat huomattavasti. Katso alta operaattorin mallipäivä. Tämä voisi olla suoraan ohjelmoinnistasi.

mallipäivä

Lämmittely 1

5min hölkkä + 10 x sprinttiä (10s kovaa, 30s rauhassa)

Lämmittely 2

karhurapukombo

Taito

EMOM turkkilainen ylösnousu

Voima

20min atlaskivet

Kunto

10/10 x landminemave + 10 x manmaker x 3-5 kierrosta laadukkaasti

Jäähy

henkilökohtainen venyttelyrutiini

Kesto:

4 viikkoa

Ilmaiset extrat:

kävelyprotokolla

Hinta:

149€ / kk

Yhteydet:

markku(at)ruokatauko.fi