gymsoro

mahdottomasta mahdollinen

paita

Gymsoron paita ansaitaan! Ne taistelijat jotka tekevät mahdottomasta mahdollisen, ansaitsevat Gymsoron suurimman kunniaosoituksen joka on salimme t-paita. Tätä paitaa EI koskaan vain anneta ja tätä paitaa EI koskaan myydä missään. Tämä paita on vain ja ainoastaan harvoille erikoishenkilöille. Paita ansaitaan työllä.

Ei ole olemassa ilmaista lounasta. Et pysty ostamaan oikeaa kuntoa – se pitää tehdä työllä.

paidan myöntäminen

Joskus mahdollisuus ansaita paita järjestetään erikseen, joskus taistelija itse luo tilaisuutensa. Jokaisessa tapauksessa taistelija nosti rimaansa ylöspäin ja suoritti jotain mahdotonta. Hän suoritti Mahdottoman Tehtävän!

Taistelija elää ja hengittää tehtäväänsä. Hän näkee unta siitä. Hän on tehtävänsä asiantuntija. Tehtävä on jotain mikä polttaa hänen sisällään. Tehtävä on jotain mikä ei jätä häntä rauhaan.

Tästä syystä paidan myöntäminen on täysin suhteellista. Se ei liity välttämättä kiloihin, toistoihin, aikoihin tai metreihin lainkaan. Paita edustaa matkaa. Paita edustaa muuttumista matkan aikana. Paita on merkki omistautumisesta. Paita edustaa fyysistä ja henkistä kasvua.

mahdoton tehtävä

Markku: ”En osaa kävellä käsilläni!”. 6kk myöhemmin Markku käveli käsillään yli 10 metriä helposti. Hän aloitti 0 metristä.

Kimmo: ”En pysty ikinä vetämään 200 kiloa maasta reumaselällä!”. Kaksi vuotta myöhemmin hän veti yli 200kg helposti. Hän aloitti 140 kilolla.

Teija: ”En pysty koskaan vetämään yli 100 kiloa maasta!”. Puolitoista vuotta myöhemmin hän veti yli 150 kiloa kisatilanteessa helposti. Hän aloitti 75 kilolla.

Tee mahdottomasta mahdollista.

kunniatehtävä

Paita on Gymsoron suurin mahdollinen kunniaosoitus. Taistelija on vertaistensa joukossa ja osa yhteisöämme. Hän edustaa arvojamme ja työmoraaliamme. Paidan pitäminen päällä on kunniatehtävä, se edustaa jotain mihin 99.99% väestöstä ei pysty.

paitoja myönnetty lifetime:

0