gymsoro

ohjelmointi

testoboost

Testoboost-ohjelmaa suoritetaan ohjatusti kolme kertaa viikossa. Ohjelmaan on saatavilla kattava valmennus extrojen avulla. Treeniajat ovat seuraavat: maanantaisin klo 18:00-19:00 tai 20:00-21:00. Keskiviikkoisin 18:00-19:00 tai 20:00-21:00. Perjantaisin klo 18:30-19:30. Lauantaisin klo 16:00-17:00.

testoboost lyhyesti

Ohjelma on suunniteltu miehille (tai naisille), jotka kärsivät alhaisesta testosteronin tuotannosta. Tämän ohjelman avulla korjataan kaikki liikkumiseen liittyvät ongelmat hormonituotannossa.

Tarjoamme myös kattavaa testosteronivalmennusta extroissa, joka sisältää kaiken muun liikkumisen lisäksi. Lue lisää valmennuksesta tästä (linkki tulossa tammi-helmikuussa 2022).

testosteroni – mieshormoni

Testoboost luotiin pakon edessä ja perustuu Markun henkilökohtaiseen tehtävään. Hänen testosteronitasot kolminkertaistettiin puolessa vuodessa. 

Nousu tapahtui alle viitearvoista 20-kymppisen nuoren miehen tasolle. Testoboost perustuu hyväksi havaittuihin menetelmiin salimme lattialla. Tämä on aikuisten miesten treenijärjestelmä.

Ohjelman suositeltu pituus 6kk ja tehoa seurataan neljän viikon välein verikokeilla.

ohjelmoinnista

Testoboostin treenit keskittyvät menetelmiin, jotka nostavat tutkimusten ja kokemuksemme mukaan maksimaalisesti testosteronia. Tästä syystä mukana on isoja lihasryhmiä ja paljon räjähtävää treeniä. Treenien pituudet sekä toistot ovat optimoitu hormoneille ja ohjelmointi etenee tietyn kaavan mukaan nousujohteisesti. Testosteronin tappajia vältetään tietoisesti. Ohjelmassa tehdään treenejä seitsemän päivää viikossa, joista kolme on kovaa ja loput aktiivisia.

Jos ohjelmointiin lisätään kaikki extrat, treeneistä saatava boosti moninkertaistuu.

mallipäivä

Lämmittely

10 x burpee + 10 x pistoolikyykky + 10 x räkkileuka x3 kierrosta laadukkaasti

Lämmittely 2

Takareisiflow 2 kierrosta

Taito

10min käsilläkävely

Voima

20min takakyykkypyramidi

Kunto

10 x rinnalleveto allemenolla räjähtävästi + 10 x lattiapenkki käsipainot haastava x 10 kierrosta pysäytysprotokollalla ja hengitysrajoituksilla

Jäähy

3×10 voimapyörä välineellä

Kesto:

3-6kk

Ilmaiset extrat:

kävelyprotokolla

Hinta:

149€ / kk

Yhteydet:

markku(at)ruokatauko.fi

Testoboost Verkkovalmennus:

Laboratorio: suositukset, tulosten tulkinta

Uni: laatu, määrä, seuranta

Valo: sirkaaninen rytmi, valoterapia

Hengitys: vaiheet 1-3

Ravinto: hormoniystävällinen ruokavalio, mallipäivät

Stressi: kortisolihallinta, stressinpurku

Lisäravinteet: vajaukset, boosterit

Libido: typpioksidi, dopamiini, seksi

Lifestyle: xenoestrogeenit, atleettisuus

Suunnitelma: 14vrk malli

hinta yhteensä verkkovalmennukselle: 199€

Tämä on kattava testosteronin valmennuspaketti kaikille, jotka haluavat nostaa hormonitasojaan luonnollisin keinoin. Ohjelman suositeltu pituus 6-8 kuukautta. Tuotteen linkki tulossa tähän tammi-helmikuussa 2022 sekä YouTube-videot.