Olin marraskuun lopulla Jyväskylässä leuanvedon SM-kisoissa ja toin sieltä kotiin SM-pronssia omasta sarjastani.

Saavuin Jyväskylään jo perjantaina 4 tunnin ajomatkan jälkeen ja levytin Airbnb-kämpässä illan. Sitten lauantai aamulla klo 10:00 paikalliseen kuntokeskukseen ja suoraan punnitukseen. Itse kisat alkoivat klo 12:00, jossa oli myös minun sarjani.

Vetovuoroni tuli noin klo 12:40 tienoilla. Osa aloitti lämmittelyn jo melkein tuntia ennen omaa suoritustaan? Itse aloitin lämmittelyn 3 minuuttia ennen omaa vuoroani. Pyörittelin hiukan käsiäni ja pumppasin hauista, sen jälkeen olin valmis.

Ennätykseni vastaotteella: 27

Ennätykseni myötäotteella: 32 (kisatulos)

Tein kisoissa puhtaan sarjan, en saanut yhtään hylsyä ja teknisesti kaikki meni juuri niinkuin pitikin. Virallinen leuanvetoteline oli superkarhea ja ote piti hyvin kiinni. Olin ehkä ainoa kisaaja, joka ei käyttänyt magnesiumia. Tuumin että putkessa oli sitä jo sen verran valmiina ja olin oikeassa.

Yleisöä oli paikalla melkein täysi auditoria ja fiilis oli ihan kiva. Myös järjestelyt toimivat aika kivasti, vaikka teline temppuilikin välillä.

Kisat menivät omalta kohdaltani hyvin, tein ennätykseni ja projekti tuli hyvillä fiiliksillä maaliin.

Itse kisavalmistelu kesti noin 4 kuukautta, tein leukaa kolme kertaa viikossa nousujohteisesti.

Edustin Naantalin Nostoa, joka on meidän virallinen seura kisatoiminnassa sekä myös leuanvedon jäsenseura.

Mitä seuraavaksi leuanvetoon? Toistoleuanvedot ovat osaltani tehty. Mutta 2022 suunnittelen osallistuvani myös lisäpainoleuanvedon SM-kisoihin. Ennätykseni on 52 kiloa muutaman vuoden takaa. Tavoitteena on lähteä parantamaan sitä. 

PS. Pistähän Facebook-sivut seurantaan, Gymsoro herää henkiin kunnolla tammikuussa 2022. Myös tämä blogi alkaa saamaan sisältöä.