miten eläinpohjainen ravinto toimii?

Tämä tarkoittaa että saat kaiken tarvitsemasi ravintoaineet eläintuotteista. Useimmat ihmiset eliminoivat kasvikunnan tuotteet kokonaan tai vähentävät niitä runsaasti. Kun terveytesi on parempi, voit tuoda ravintoosi takaisin kasvikunnan tuotteita, joita kehosi sietää.

Miten Krooniset Sairaudet Poistetaan?

Miten poistamme syyn taustalta

Sopimaton ravinto voi johtaa insuliiniresistenssiin, alzheimeriin, allergioihin, chronin tautiin, reumaan, tulehduksiin ja niin edelleen. Ihosi voi alkaa oireilemaan, hiukset lähtevät päästä, vatsasi on ärtynyt, sinulle tulee muistihäiriöitä, sinulle määrätään lisää lääkkeitä.

Valmennuksemme poistaa ruokavaliostasi sairautta aiheuttavat tuotteet. Tilalle saat ihmisille evoluution mukaista ruokaa, joka nostaa terveyttäsi ja poistaa sairauksia.

diabetes verensokerimittaus
eläinpohjainen ruokavalio lihaa

helppo elämäntyyli

Sinun ei tarvitse laskea lainkaan kaloreita tai elää nälässä. Emme halua sinun kuihtuvan tai kituvan. Me muutamme mitä syöt ja annamme ohjeistukset oikeisiin määriin riippuen tavoitteistasi. Annamme valmennuksessa kehollesi ravintoa, jolla se menestyy ja kukoistaa. Samalla sinä saat syödä itsesi kylläiseksi. Tämä on helppo elämäntyyli ja erittäin mielekästä. Ruoka on herkullista ja nautit siitä.

Valmennuksemme Sisältö:

Eläinpohjainen Ravinto-ohjeet

Kaikki mitä tarvitset saadaan eläintuotteista. Tulet syömään pääasiassa lihaa, joka on MetsästäjäKeräilijän luonnollinen ravinto. Suosittelemme eliminoimaan kaikki kasvikunnan lähteet ruokavaliosta niiden sisältämien suoja-aineiden ja myrkkyjen takia.

Ohjeistamme miten aloitat eläinpohjainen ravinnon, miten vaihdat siihen, raaka-aineet, ostoslistat, reseptejä, painonpudotus eläinpohjaisella ravinnolla, lihasmassan lisäys, atleettisuus, elektrolyytit, oksalaatit, hormonit ja paljon muuta.

”Entäs kolesteroli, kuitu tai C-vitamiini?”

Selitämme mitä sinulle tapahtuu kun vaihdat eläinpohjaiseen ravintoon. Kerromme mitä tapahtuu kolesterolille, aineenvaihdunnallesi sekä mistä saat kaikki vitamiinit. Me koulutamme sinua.

teurastaja

Reseptit, ostoslista

Pohditko mitä voisit syödä eläinpohjaisessa ravinnossa? Mitä aamupalaksi? Entä mitä syödä lounaaksi tai päivälliseksi? Miten valmistaa ruokaa, mitä välipaloja voit syödä, miten valmistaa ruokaa ja mitä ylipäätään ostaa ruokakaupasta? Ei hätää, meillä on kaikki valmiina sinua varten, jotta pääset heti alkuun. Me teemme tästä todella helppoa sinulle.

Paaston ohjeistus

Suosittelemme myös lämpimästi pätkäpaaston käyttämistä eläinpohjaisen ruokavalion pohjana. Opit halutessasi parhaat menetelmät edistämään hyvinvointiasi. Syöt ja elät kuten esi-isämme aikoinaan. Saat pätkäpaastosta kattavat ohjeet. Kerromme miten aloitat paaston, päivärutiinit sekä elektrolyytit.

Miten Hyvään Kuntoon

Gymsoron alkuperäinen idea oli liikuttaa ihmisiä. Olemme erikoistuneet ylipainoisten ihmisten auttamiseen ja toimimme personal trainerina. Voit käydä lukemassa sivuiltamme mitä teemme.

Aloita Eläinpohjainen Ravinto Tästä

Miksi Mallimme On Niin Tehokas?

eläinpohjainen ruokavalio lihaa

Muutamme MITÄ asiakkaamme syö, emme niinkään kuinka paljon. Nälän näkeminen tai paasto eivät ole vaadittu.

Lääkkeet ovat oireiden hoitamiseen. Meidän valmennus keskittyy syyn poistamiseen.

Parannamme terveyttä ja suoliston kuntoa, vähennämme lääkkeitä ja tulehdusta.

Liikkuminen ei ole vaadittu sairausten poistamiseen, mutta tarjoamme siihen täyden tuemme ja valmennuksen.

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

Mikä on eläinpohjainen ravinto?

Tämä tarkoittaa että saat kaiken tarvitsemasi ravintoaineet eläinlähteistä. Useimmat ihmiset eliminoivat kasvikunnan tuotteet kokonaan tai vähentävät niitä runsaasti. Eläinpohjainen ravinto on evoluutiomme mukaista ja ihmislajille oikeaa ravintoa. Sen seurauksena terveytesi parantuu, krooniset sairaudet helpottuvat ja jopa poistuvat.

Sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa ovat poistaneet eläinpohjaisella ravinnolla diabeteksen, ruuansulatushäiriöt, masennuksen, iho-oireet, nivelkivut, hormonihäiriöt, tulehdukset ja niin edelleen.

Mitä hyötyä on eläinpohjaisesta ravinnosta?

Moni on vähentänyt tai jopa peruuttanut diabeteksen, suolistovaivat, nivelkivut, mielen ongelmat, hormoniepätasapainon, tulehdukset ja niin edelleen.

Usein myös raportoidaan kehonkoostumuksen parantumisesta, rasvan vähentymisestä, lisää lihasta ja voimaa. Todella moni kertoo myös vähentäneensä tai jopa poistaneensa lääkityksen tällä elämäntyylillä.

Mitä voin syödä eläinpohjaisessa ravinnossa?

Ihan mitä tahansa lihaa, joka tulee eläimestä. Se voi olla rasvaa, lihaskudosta tai sisäelimiä. Useimmat suosivat märehtivän eläimen lihaa (nauta, lammas, poro jne).

Possu, kana, kananmunat ja kala ovat yleensä myös hyvin siedettyjä. Eläinpohjaiset maitotuotteet toimivat joidenkin kohdalla.

Mausteita voi käyttää sietokyvyn mukaan. Kahvia ja teetä voi juoda, mutta moni huomaa saavansa hyötyä luopumalla näistä. Sama juttu alkoholin kanssa.

Miten voin aloittaa?

Vaikka heti! Osa ihmisistä voi aloittaa välittömästi, osa siirtymisvaiheen kautta. Jos tarvitset apua, me autamme.

Aiheuttaako liha minulle syöpää, sydänkohtausta, diabetesta tai verenpainetta?

Lyhyt vastaus on: ”Ei, liha ei aiheuta sairauksia.” Koomme näille sivuille runsaasti tutkimuksia aiheesta, jotta voit kouluttaa lisää itseäsi.

Pitäisikö minun laskea kaloreita tai makroja?

Ei. Meidän ohjeemme on hyvin yksinkertainen. Syöt lihaa silloin kun olet nälkäinen ja lopetat syömisen kun olet kylläinen. Eläinpohjainen ravinto on lihansyöntiä, olet ”karnivori”. Valitset lihalähteeksi sen josta pidät, etkä murehdi määristä. Rasva on hyväksi sinulle ja useimmissa lihoissa rasva tulee mukana. Sinun ei tarvitse vähentää rasvaa tai lisätä sitä.

Ovatko vihannekset terveellisiä?

Se riippuu henkilöstä ja kasvista. Suurin osa kasveista ovat myrkyllisiä ja voivat aiheuttaa kuoleman. Vain pieni prosentti on syötäväksi kelpaavia ihmiselle. Tästäkin määrästä suurin osa kasveista vaativat huolellisen käsittelyn ennen syöntiä.

Muistathan että sokeri, kasviöljyt ja Domino-keksit ovat kaikki tehty kasveista ja osa on huonompia kuin toiset. Kasveista ei saa mitään kunnollista ravintohyötyä kun olet lihansyöjä. Kasvit ovat täynnä suojautumiskemikaaleja ja nämä aihettavat ihmisille suuria ongelmia.

Kuinka nopeasti näen tuloksia?

Yleensä muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Energiasi alkaa nousemaan, nukut paremmin, olet paremmalla päällä, vatsasi toimii ja niin edelleen.

Mitä teen siirtymävaiheessa?

Pidät huolta että syöt riittävästi ja myös lepäät. Katso että lisäät ruokaan laadukasta suolaa 1-3tl ja tarkista elektrolyyttien määrä. Liikkumiseksi kevyttä kävelyä. Osalle siirtymävaihe on helppoa, osa joutuu kamppailemaan.

Yleisiä oireita ovat väsymys, päänsärky, huonotuulisuus, ripuli, nivelkivut ja ihottumat. Kaikki nämä kertovat, että myrkyt lähtivät liikenteeseen kehossasi ja kehosi yrittää puskea ne ulos sinusta. Parantuminen on käynnistynyt. Me autamme siirtymävaiheessa. Siirtymävaiheen oireet helpottavat yleensä muutamssa päivässä tai viikossa.

Aloita Eläinpohjainen Ravinto Tästä