Tarja

Vihollinen numero 1 ovat nälkä ja sairaudet! Niitä ei pysty voittamaan syömällä sokeria. Kylläisyys on saatava luonnollisesti aikaan ja kehon on korjattava itsensä.

Ostoslista: 20% burger naudanliha, kananmunia, ghee/voi, merisuola.

Tarjan Protokolla:

06:00 herätys, wc, kehon punnitus

07:00 5dl vettä + ripaus suolaa

08:30 kahvi/tee mustana

10:00 5dl vettä + ripaus suolaa

11:00 Jauhelihaa 20% + kananmunia + juustoa kunnes kylläinen

14:00 kahvi/vesi/tee

17:00 kahvi/vesi/tee

18:00 jauhelihaa 20% + kananmunia kunnes kylläinen

20:00 paasto alkaa

Vesi juodaan aterioiden välissä. Syö todella hitaasti, jotta signaali vatsasta ehtii aivoihin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Hyvä vs huono:

Huono aamupala = jälkiuunileipä, voimariini, kanafile VS. Hyvä aamupala = munakas ja rasvaista lihaa kylläisyyteen

Ensinmainittu on pelkkää sokeria, synteettinen rasva ja rasvaton liha. Seuraa raju verensokeripiikki ja tulehdusreaktio. Reuman ja syövän polttoainetta. Nälkäkiukku heti perään. Insuliini työntää kaiken rasvaksi. Aiheuttaa tulehdusta ja kipua. Epäluonnollista ruokaa.

Jälkimmäinen on täydellinen tapa aloittaa päivä. Runsaasti ravinteita ja energiaa. Verensokeri ei heittele. Keho pääsee purkamaan rasvakudosta. Evoluutiomme mukaista ruokaa.

Tarja sanoo heippa näille:

Nämä poistetaan ruokavaliosta heti:

  • kasviöljyt & margariini
  • einekset
  • sokeri
  • gluteeni ja jyvät
  • alkoholi
  • prosessoitu (rasvaton maito, rahkat, raejuustot, jogurtit, kalapuikot, nakit, lasagne, riisipiirakat…)

Näitä vähennetään huomattavasti:

  • hedelmät/marjat
  • vihannekset/kasvikset
  • kuitu

Näitä saat syödä JOS haluat: tomaatti, sipuli, kurkku, paprika, avocado, parsa, kukkakaali, sienet, punajuuri, kurpitsa ja vihreät pavut.

Nykyiset hedelmät ovat jalostettuja sokeripommeja. Ne ovat mehukkaita ja makeita. Samalla ne ovat hyvin kaukana siitä, mitä ne olivat alunperin luonnossa. Esi-isämme söivät näitä vähän juuri siitä syystä.

Markun mallipäivä:

Minun aamupala, lounas ja päivällinen yhtä aikaa. Syön 600-700g pihviä kerran päivässä ja olen kylläinen. Tällä voi mennä päivä tai kaksikin ilman nälkää.

Paistan pihvit pienessä määrässä naudan rasvaa. Valurautapannulla tulee paras pinta. Avotulella paistettuna vielä herkullisempi.

Naudan lihassa järjetön määrä proteiinia, rasvaa ja ravinteita. Kone suorastaan hyrrää, hormonit hyrräävät ja rasva palaa silmissä.

Lihasta 99.9% pilkoontuu suolistossa, ei aiheuta tulehdusta ja korjaa kehoa. Kehon tärkein rakennusaine ja hyvinvoinnin lähde.

Tämä on evoluution mukaista ruokaa. Tähän suolistomme on sopeutunut. Me olemme MetsästäjäKeräilijöitä, paino sanalla metsästäjä.

Kananmunat ja raakamaito

Kananmunia syön 4-12kpl päivässä.

Haen kananmunat suoraan tuottajalta, joka EI käytä soijaa niiden ruokkimiseksi. Kanat ovat ulkona ja syövät toukkia maasta kuten niiden kuuluisi. Kananmunien laatu on tällöin super verrattuna tehotuotettuihin. Tässä alussa minulle kelpaa markettien kananmunat.

Taustalla näkyvässä tonkassa on tinkimaitoa 20 litraa, eli sitä mikää tulee lehmästä ulos luonnollisesti. Ei sitä prosessoitua roskaa, mitä löydät marketeista. Se kaupan roskamaito on epäluonnollista ja aiheuttaa rajut tulehdureaktiot suolistolle, joka yrittää epätoivoisesti pilkkoa sitä. Pahin on rasvaton maito, joka on äärimmäisen prosessoitu elintarvike, keho ei tunnista sitä ravinnoksi.

Joten haen maidon suoraan maitotilalta. Tinkimaidossa on kaikki maidon vitamiinit ja ravinteet mukana ja on mielettömän herkullista kylmänä.

Naudan rasva

Haen suoraan paikalliselta teurastajalta naudan rasvaa. Ne myy sitä järjettömän edullisesti ulos, koska kukaan muu ei halua sitä. Ostan 5kg kerralla ja uunissa duunaan tästä paistorasvan itselleni. Välillä ostan myös silavaa.

Naudan rasva on ylivoimainen rasva kaikkeen kokkailuun. Se on myös stabiili korkeassa lämpötilassa. 100% luonnollista ja sitä mitä kehomme haluaa.

Hanki naudan rasvaa itsellesi.

Oikea superfood

Missään muussa ei ole niin paljon vitamiineja ja mineraaleja kuin lihassa. Mikään kasvipohjainen lähde ei pääse edes lähelle. Ja lihassa nämä ovat kaikki biohajoavassa muodossa, eli keho saa ne heti käyttöönsä.

Jos yrität esimerkiksi saada rautaa tai kalsiumia pinaatista tai parsakaalista, onnea matkaan. Kasvien suoja-aineista johtuen, niiden imeytyminen on noin 5% luokkaa ja todella vaikea keholle pilkkoa. Lihasta sama hyötysuhde 95% ja kaikki käytetään.

Täydellinen ruoka ihmiselle ovat naudan liha ja kananmunat. Saat niistä kaikki mahdolliset vitamiinit, rakennusaineet ja mineraalit. Jos syöt joskus vielä sisäelimiä, nostat kaiken potenssiin kaksi.

==> Syö joka päivä näitä ja kukoistat. Nämä poistavat sairaudet ja ylipainon, koska keho haluaa voida mahdollisimman hyvin.

Muista tämä

Kun syöt tällä tavoin, sinusta tulee pysäyttämätön. Motivoitunut. Fokus tavoitteessa. Keho polttaa rasvaa. Tulehdukset poistuvat ja kivut hellittävät. Kehosi optimoi itsensä kohti atleettisuutta.

Mutta. Samalla sinusta tulee suomalaisen yhteiskunnan hylkiö. Sinua pelätään koska syöt niin ”oudosti”. Ihmiset luulevat että sokeri, leipä, Mäkkärimättö ja joku helvetin mokkafrappicappuchino kahvilasta ovat terveellistä ja normaalia. Totuus ei voisi olla kauempana.

Ketään ei kiinnosta, jos syöt kerrosaterian Hesellä.  Sitä mättöä pidetään normaalina. Mutta syö 10 kananmunaa samassa paikassa ja kaikki sekoavat.

Näin kauas yhteiskuntamme on ajautunut oikeasta ravinnosta.

Samalla tämä yhteiskunta alkaa pelkäämään sinua , koska sinulle ei voi myydä enää lääkkeitä, etkä seuraa lampaan lailla johtajia. Ne haluavat sinun olevan sairas, heikko, alistuva, sokerikoukussa ja riippuvainen lääkkeistä. Sen takia ravintosuositukset ovat mitä ne ovat. Sokeriteollisuuden määrittelemä 1960-luvulla. Samalla mm. Nestle ja Coca-Cola vaikuttavat voimakkaasti Jenkkien ravintosuosituksissa ja lobbaavat surutta sokeria kaikille. Sen takia tähän ei tule koskaan muutosta, koska Suomi seuraa kiltisti perässä.

Väitän että vuonna 2050 Suomessa hoikka ja metabolisesti terve ihminen on vähemmistö. Friikki. Nähtävyys.