Kati

Vihollinen numero 1 ovat nälkä ja sairaudet! Niitä ei pysty voittamaan syömällä sokeria, sokerikoukku on saatava poikki. Kylläisyys on saatava luonnollisesti aikaan ja kehon on korjattava itsensä.

Paino: 126.7kg

Rasvakg: 64.1kg

Rasva%: 50.6%

Yhteenveto: keho on pahasti rasvoittunut, erittäin korkea diabetesriski, metabolisten sairauksien riski erittäin korkea, painoa -45kg pois.

Ostoslista

20% burger naudanliha, kananmunia, ghee/voi, merisuola.

Protokolla:

03:30 herätys, wc, kehon punnitus

04:15 musta kahvi

05:00 musta kahvi + 5dl vesi + ripaus suolaa

07:00 musta kahvi

09:00 vesi 5dl + ripaus suolaa

12:00 jauhelihaa 20% + kananmunia kunnes kylläinen

13:00 5dl vettä + ripaus suolaa

15:00 musta kahvi/teetä tai vettä

17:00 jauhelihaa 20% + kanamunia + juustoa kunnes kylläinen

18:00 paasto alkaa

20:00 lasi vettä

Vesi juodaan aterioiden välissä. Syö todella hitaasti, jotta signaali vatsasta ehtii aivoihin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Aloitetaan kahdella aterialla, mahdollistetaan insuliiniherkkyyden nousu.

Hyvä vs huono:

Huono setti = reissumies+maksamakkara+juusto VS. Hyvä setti = munakas ja rasvaista lihaa kylläisyyteen

Ensinmainittu on prosessoitu, sokeripitoinen setti jossa on synteettistä rasvaa. Seuraa raju verensokeripiikki ja tulehdusreaktio kun keho yrittää pilkkoa näitä ”ruokia”. Verensokerivuoristorata lähtee käyntiin. Nämä ovat diabeteksen, reuman ja syövän polttoainetta. Insuliini työntää kaiken rasvakudokseksi tulehduksen takia, koska ravinteet ja rasva puuttuvat. Suolistolle erittäin vaikea pilkkoa.

Jälkimmäinen on täydellinen ateria. Järjetön määrä ravinteita, energiaa ja rakennusaineita. Verensokeri ei heittele. Keho pääsee purkamaan rasvakudosta. Ketoaineita syntyy. Evoluutiomme mukaista ruokaa.

lihaMAKARONIlaatikko vs LIHAmakaronilaatikko

nuudeli + kinkkusuikaleet vs jauhelihaa salaatilla

kaurapuuro vs naudan pihvi

Nämä pois

Nämä poistetaan ruokavaliosta heti:

  • kasviöljyt & margariini
  • einekset
  • sokeri
  • gluteeni, jyvät ja tärkkelys (pastat, kaurat, peruna, leivät…)
  • alkoholi
  • prosessoitu (rahkat, whey, rasvaton maito, kauramaito, palautusjuomat, makkarat, kalapuikot, nakit, lasagne, sämpylät, nuudelit, riisipiirakat, paahtoleivät…)

Näitä vähennetään huomattavasti:

  • hedelmät + marjat + hunaja
  • vihannekset + kasvikset + juurekset
  • kuitu

==> Näitä saat syödä, mutta vain JOS haluat: tomaatti, sipuli, kurkku, paprika, avocado, parsa, kukkakaali, sienet, punajuuri, kurpitsa ja vihreät pavut.

Nykyiset hedelmät ovat jalostettuja sokeripommeja. Ne ovat mehukkaita ja makeita. Samalla ne ovat hyvin kaukana siitä, mitä ne olivat alunperin luonnossa. Esi-isämme söivät hedelmiä fruktoosin takia ennen talvea lihottaakseen itseään. Fruktoosi on kehon aggressiivisin sokeri, joka rasvoittaa kaikista eniten. Joten hedelmät ovat hyviä alipainoiselle, mutta ei normaalille suomalaiselle. Vältä!!!

Alla kuva alkuperäisestä banaanista versus mikä fruktoosipommi se on nykyään. Hedelmän fruktoosi on kehon rasvoituspommi, joten vältä hedelmiä.

Markun mallipäivä – Tee näin:

Minun aamupala, lounas ja päivällinen yhtä aikaa. Syön 600-700g pihviä kerran päivässä ja olen kylläinen. Tai voin syödä 1kg jauhelihaa. Tällä voi mennä päivä, kaksi tai kolmekin ilman nälkää. Syön uudestaan sitten vasta kun keho ilmoittaa nälästä.

Paistan pihvit naudan rasvassa. Valurautapannulla tulee paras pinta. Avotulella paistettuna vielä herkullisempi.

Naudan lihassa järjetön määrä proteiinia, rasvaa ja ravinteita. Kone suorastaan hyrrää, hormonit hyrräävät ja rasva palaa silmissä.

Lihasta 99.9% pilkoontuu suolistossa, ei aiheuta tulehdusta ja korjaa kehoa. Kehon tärkein rakennusaine ja hyvinvoinnin lähde. Koska kaikki imeytyy, myös jätettä ei synny. Käyt istumassa vessassa kerran tai kaksi viikossa, joka on normaalia.

Tämä on evoluution mukaista ruokaa. Tähän suolistomme on sopeutunut. Me olemme MetsästäjäKeräilijöitä, paino sanalla metsästäjä.

Kananmunat ja raakamaito

Kananmunia syön 4-12kpl päivässä.

Haen kananmunat suoraan tuottajalta, joka EI käytä soijaa niiden ruokkimiseksi. Kanat ovat ulkona ja syövät toukkia maasta kuten niiden kuuluisi. Kananmunien laatu on tällöin super verrattuna tehotuotettuihin. Tässä alussa minulle kelpaa markettien kananmunat.

Taustalla näkyvässä tonkassa on tinkimaitoa 20 litraa, eli sitä mikää tulee lehmästä ulos luonnollisesti. Ei sitä prosessoitua roskaa, mitä löydät marketeista. Se kaupan roskamaito on pästeröinnin takia ”kuollut” elintarvike ja epäluonnollista. Tämä aiheuttaa rajut tulehdusreaktiot suolistolle, joka yrittää epätoivoisesti pilkkoa tätä tuntematonta ainetta. Pahin on rasvaton maito, jossa ei ole mitään luonnollista jäljellä.

Joten haen maidon suoraan maitotilalta. Tinkimaidossa on kaikki maidon vitamiinit ja ravinteet mukana oikeissa suhteissa. Se on anabolista, ravitsevaa ja erittäin herkullista.

Naudan rasva

Haen suoraan paikalliselta teurastajalta naudan rasvaa. Ne myy sitä järjettömän edullisesti ulos, koska kukaan muu ei halua sitä. Ostan 5kg kerralla ja uunissa sulatan tästä paistorasvan itselleni. Välillä ostan myös silavaa. Turussa näitä saa Mestaripalvista ja paikallisista reko-jakeluista.

Naudan rasva on ylivoimainen rasva kaikkeen kokkailuun. Se on myös stabiili korkeassa lämpötilassa. Ei hapetu eikä härskiinny. 100% luonnollista ja sitä mitä kehomme haluaa.

Hanki naudan rasvaa itsellesi. Tyydyttynyt rasva on hormonitoiminnan, immuunipuolustuksen ja solujen rakennusaine. Kaiken perusta.

Oikea superfood

Missään muussa ei ole niin paljon rakennusaineita, vitamiineja ja mineraaleja kuin naudan lihassa. Mikään kasvipohjainen lähde ei pääse edes lähelle. Ja lihassa nämä ovat kaikki biohajoavassa muodossa, eli keho saa ne heti käyttöönsä.

Jos yrität esimerkiksi saada rautaa tai kalsiumia pinaatista tai parsakaalista, onnea matkaan. Kasvien suoja-aineista johtuen, niiden imeytyminen on noin 5% luokkaa ja todella vaikea keholle pilkkoa. Lihasta sama hyötysuhde 95% ja kaikki käytetään.

Joten suosittelen unohtamaan kaikki rehut kokonaan, ne ovat sekundaa ja ”selviytymisruokaa”. Syö kuten luolamies, eli metsästä lihaa.

Täydellinen ruoka ihmiselle ovat naudan liha ja kananmunat. Saat niistä kaikki mahdolliset vitamiinit, rakennusaineet ja mineraalit. Jos syöt joskus vielä sisäelimiä, nostat kaiken potenssiin kaksi. Näet sivun lopusta asiakkaideni täydellisiä aterioita, joille he muuttuivat.

==> Syö joka päivä näitä ja kukoistat. Nämä poistavat sairaudet ja ylipainon, koska keho haluaa voida mahdollisimman hyvin.

Muista tämä

Kun syöt tällä tavoin, sinusta tulee pysäyttämätön. Motivoitunut. Fokus tavoitteessa. Keho polttaa rasvaa. Tulehdukset poistuvat ja kivut hellittävät. Kehosi optimoi itsensä kohti atleettisuutta.

Mutta. Samalla sinusta tulee suomalaisen yhteiskunnan hylkiö. Sinua pelätään koska syöt niin ”oudosti”. Ihmiset luulevat että sokeri, leipä, salaatti, pasta, mäkkärimättö ja joku helvetin mokkafrappicappuchino kahvilasta ovat terveellistä sekä normaalia. Totuus ei voisi olla kauempana.

Ketään ei kiinnosta, jos syöt kerrosaterian Hesellä.  Sitä mättöä pidetään normaalina. Mutta syö 10 kananmunaa samassa paikassa ja kaikki sekoavat. Lääkärisi pyörtyy, jos kerrot syöväsi punaista lihaa hyvinvoinnin takia. Välittömästi joku huuhaa-asiantuntija huutaa sinulle telkkarissa punaisen lihan vaaroista ilman tieteellistä näyttöä.

Näin kauas yhteiskuntamme on ajautunut oikeasta ravinnosta.

Samalla tämä yhteiskunta alkaa pelkäämään sinua, koska sinulle ei voi myydä enää lääkkeitä etkä seuraa lampaan lailla johtajia. Ne haluavat sinun olevan sairas, heikko, alistuva, sokerikoukussa ja riippuvainen lääkkeistä. Sen takia ravintosuositukset ovat mitä ne ovat. Sokeriteollisuuden määrittelemä 1960-luvulla. Samalla mm. Nestle ja Coca-Cola vaikuttavat voimakkaasti Jenkkien ravintosuosituksissa ja lobbaavat surutta sokeria kaikille. Sen takia tähän ei tule koskaan muutosta, koska Suomi seuraa kiltisti perässä.

Väitän että 10 vuoden päästä Suomessa hoikka ja metabolisesti terve ihminen on vähemmistö. Friikki. Nähtävyys.

Yhteenveto: Tee 100% kaikki päinvastoin mitä ”asiantuntijat” suosittelevat, todennäköisesti kukoistat ja voit todella hyvin.

Ravintolan malliateria Naantalissa

Tässä alla näet Facebookissa ylistetyn annoksen eräässä naantalilaisessa ravintolassa. Nappasin kuvan naantalilaisten ryhmästä.

Annos on pakasteranskalaiset uppopaistettu soijaöljyssä, sama juttu pakastekalapuikkojen kanssa. Lisäksi annoksessa ravintoarvoiltaan olematon salaatti ja kylkeen valmismajoneesi, joka tännä kasviöljyä.

Tämä on naantalilaisten mielestä ”ihanaa”. Todellinen tulehduspommi ja kehon rasvoittaja. Tässä annoksessa ei ole ravinteita lainkaan. Silkkaa roskaa alusta loppuun.

LUE NÄMÄ ARTIKKELINI:

Tiedät että kolesteroli on hormonien rakennusaine? Tässä totuus kolesterolista: https://www.gymsoro.com/kolesteroli-suomalaisten-kauhu/

Totuus margariinista: https://www.gymsoro.com/margariini-vihollinen-numero-yksi/

Totuus kuidusta: https://www.gymsoro.com/kuitu-ihmeaine-kaikkiin-vaivoihin/

Totuus aamupalasta: https://www.gymsoro.com/aamiainen-on-paivan-tarkein-ateria/

Totuus tulossa myös ruokapyramidista lähiaikoina…

ASIAKKAIDENI TÄYDELLISIÄ ATRIOITA:

Muistit minun väitteeni:

…joka syö mitä tahansa muuta kuin lajilleen sopivaa ruokaa?

Tässä näet lajillemme oikeaa ruokaa, joka tulee evoluutiostamme.